LF i topp! Bästa sajten inom bank och försäkring enligt Internetworld

Internetworld har utsett Länsförsäkringars hemsida till den bästa inom bank och försäkring. Utnämningen är en del av Internet Worlds event Topp100.  

Enligt Internetworld har Länsförsäkringar nosat på segern i den här kategorin i flera år. Så här skriver man i prismotiveringen: 

”Det är helheten som imponerar, och kanske allra mest hur vi känner att allt vi kan göra på deras webb, kan vi också göra i deras mobilapp. Många banker nöjer sig med ”good enough”, men Länsförsäkringar tar mobilbanken nästan hela vägen.

Länsförsäkringar är därtill den enda av de stora aktörerna som erbjuder åtminstone en hygglig app för Windows Phone. Visst, det är en liten plattform jämfört med Android och iOS, men det visar att de värnar om alla sina kunder.

Men tro nu inte att vi bara glor ner i våra mobiler. Även på webben har Länsförsäkringar skruvat på sin tjänst. Allra mest uppskattar vi den förbättrade översikten våra bank-, försäkrings- och pensionsärenden samlas. Sammantaget gör detta Länsförsäkringar till en mycket värdig vinnare.”

Här kan du läsa mer om utmärkelsen.  

10 mars, 2017