Movestic lanserar nya försäkringspaket via Internet

• Kanske läge för Movestics försäkringspaket Familj

Movestic Liv & Pension meddelar i dag att man börjar sälja livförsäkring och sakförsäkring via sin hemsida. Dessutom lanserar man tre försäkringspaket för olika livsskeden. 

Livförsäkringarna är Movestics egna. Sakförsäkringarna levereras i samarbete med Vardia, som under förra året förvärvades av Gjensidige.

Movestic har även tagit fram tre försäkringspaket, utformade för att passa olika livsskeden.

– När Movestic startade år 2000, då Moderna försäkringar och Moderna Liv & Pension, hade vi både ett sak- och ett livförsäkringsben. År 2008 separerades bolagen och sedan dess har Movestic erbjudit spar- och trygghetslösningar. När vi nu återigen erbjuder sakförsäkringar sluts cirkeln. Vi vill hjälpa våra kunder att göra smarta val för ett aktivt liv. Därför har vi handplockat och paketerat ett urval av smarta försäkringslösningar för olika delar av livet. Det ska vara enkelt att ha ett bra skydd, säger Lars Nordstrand, VD på Movestic, i en presskommentar.

• De livförsäkringsprodukter som erbjuds via hemsidan är livförsäkring, olycksfallsförsäkring och allvarlig sjukdomsförsäkring. 

• De sakförsäkringsprodukter som säljs i samarbete med Vardia/Gjensidige är bilförsäkring, hemförsäkring och villa-/hemförsäkring. 

• Försäkringspaketen är: Singel – med en hem- och olycksfallsförsäkring, Partner med liv-, olycksfalls- och allvarlig sjukdomsförsäkring och Familj med olycksfalls-, liv-, allvarlig sjukdoms- och barnolycksfallsförsäkring. 

27 mars, 2017
Gunnar Loxdal
0706946048