Insurello tog in 2,4 Mkr från DHS Venture Partners

Insurtechbolaget Insurello har tagit in 2,4 miljoner kronor i sin första investeringsrunda. Det är en fond driven av DHS Venture Partners som har lagt in pengar i bolaget. Bakom DHS Venture Partners står bland andra tech-profiler som Bo Mattsson, Lars Lindgren och Eva Redhe.

Affärsidén bakom Insurello är att försäkringstagare på ett enkelt sätt ska kunna söka försäkringsersättning när de har skadat sig. Insurello tar över kommunikation och processer med försäkringsbolagen.

DHS Venture Partners fungerar som ett nätverk avalumner från Handelshögskolan. 

Insurello har på kort tid bevisat att deras tjänst fyller en nödvändig lucka på marknaden. Vi tror att det finns en stor potential i investeringen och teamet har verkligen imponerat på oss, säger Lars Lindgren i en presskommentar.

– Vi är oerhört glada för deras förtroende och för de fantastiska förutsättningar som denna investering skapar för Insurello. Dessa pengar ska investeras i att vidareutveckla vår plattform och för att etablera oss ordentligt på den svenska marknaden. Vi vill hitta nya smarta lösningar och processer för att göra det lättare för privatpersoner att få ut ersättning från sina försäkringar när de skadat sig, säger Marcus Janback, VD och medgrundare av Insurello, i sin presskommentar.

7 juni, 2017
Gunnar Loxdal
0706946048