Global Warning System förnyar samarbetsavtal med ERV

Global Warning System meddelar att man har förlängt sitt samarbetsavtal med reseförsäkringsspecialisten ERV. Det nya avtalet innebär att ERV byter till GWS nyutvecklade tjänst SDK, Software Development Kit.

Den nya SDK-lösningen gör det möjligt för ERV att utveckla egna mobila lösningar och samtidigt använda GWS service och innehåll i sina egna appar.

Global Warning System inledde sitt samarbete med ERV våren 2015. I och med det nya avtalet tas exklusiviteten bort från båda avtalsparterna.

– Jag ser åtminstone två positiva aspekter av det här avtalet. Först och främst är vi stolta över att långsiktigt utöka relationer med våra kunder. Med förlängningen av avtalet kan vi fortsätta att bygga upp en gemensam affär och leverera ännu bättre service till ERVs kunder. För det andra är det mycket positivt att SDK-lösningen som vi började utveckla under 2016, har nu valts av en av våra största kunder. Det betyder att vi har hittat en lösning som passar marknaden väl, säger Andreas Rodman, VD på GWS, i en presskommentar.

4 juli, 2017
Gunnar Loxdal
0706946048