GWS tecknar samarbetsavtal med Chubb värt 5,3 Mkr

GWS Production AB meddelar i dag stolt att man tecknat ett avtal med Chubb INA Holdings, ett av världens största försäkringsbolag. Avtalet omfattar utveckling och lansering av Chubbs nästa generation resesäkerhetsystem, och löper inledningsvis på tre år med ett värde för GWS på minst 5,3 miljoner kronor.

– Det bevisar att vår kunskap och produktfamilj Safeture gör oss till en världsledande leverantör av säkerhetslösningar för resenärer, säger Andreas Rodman, VD för GWS, i en presskommentar.

GWS affärsidé är att hjälpa resenärer att känna sig trygga var de än befinner sig i världen. Med sin tekniska plattform Safeture kan GWS nå personer i riskområden med information om vad som hänt.

Chubb beskrivs som världens största börsnoterade fastighets- och skadeförsäkringsbolag med verksamhet i 54 länder.

– Vi är mycket glada över att ett av världens största försäkringsbolag valt oss som leverantör. Detta är en viktig milstolpe för GWS. Vi fördjupar vårt engagemang i försäkringsmarknaden och fortsätter mot vårt långsiktiga mål att vara den ledande leverantören av resesäkerhet, konstaterar Andreas Rodman, VD för GWS.

30 augusti, 2017
Gunnar Loxdal
0706946048