Bas, Plus och Flex – här är Skandias nya tjänstepension!

Skandia meddelar i dag att man lanserar nya tjänstepensionsprodukter på tre nivåer: Bas, Plus och Flex. Alla tre nivåerna innehåller Skandias kostnadsfria förebyggande hälsoförsäkring och en sjukförsäkring för anställda.

Skandia Bas bygger på digital rådgivning och en gör-det-själv lösning. Plus ger tillgång till rådgivning via telefon samt digital rådgivning för medarbetarna. Premiumpaketet Flex innebär full tillgång till alla Skandias placeringsformer och personlig rådgivning.

Alla paket innehåller Skandias unika hälsoförsäkring. Under tio år har Skandia tillsammans med kunderna halverat sjukfrånvaron med hjälp av den förebyggande sjukförsäkringen.

– Skandia gör det nu ännu enklare för företagskunderna att teckna tjänstepension genom att erbjuda en tydligare och enklare paketering än förut. Med den nya paketeringen blir det också enkelt att göra tillval för att skräddarsy produkten. Ett av målen med förenklingen är att nå de företag som idag inte har tjänstepension för sina medarbetare, säger Mats Tegin, chef erbjudande på Skandia, i sin presskommentar.

– Alla företag har sina specifika behov och vår nya paketering är tänkt att adressera det ännu bättre. Det alla däremot behöver är en förebyggande hälsoförsäkring och sjukförsäkring för att säkra låg sjukfrånvaro och trygghet vid sjukdom, säger Mats Tegin.

Här hittar du mer information om Skandias nya produkter!

6 oktober, 2017
Gunnar Loxdal
0706946048