AMF Fastigheters VD Mats Hederos får priset ”Boosting the Capital”

Under fredagen delade Stockholms Handelskammare för första gången ut sitt nyinstiftade pris Boosting the Capital. En av tre pristagare var AMF Fastigheters VD Mats Hederos. 

Boosting the Capital-priset syftar till att uppmärksamma personer som bidrar till att huvudstadsregionen blir mer attraktiv, innovativ och rolig. Priset kommer framöver att delas ut varje månad. Pristagare kommer att vara enskilda individer, företagare, politiker och innovatörer vars idéer och insatser bidragit till regionens positiva utveckling.

Mats Hederos får utmärkelsen för sitt arbete och engagemang för Stockholms city.

– Det känns fantastiskt roligt att vårt arbete i Stockholms city uppmärksammas. Samarbetet med innovationshuset Epicenter och start-uphubben SUP46 har gett många ringar på vattnet och vi har lyckats skapa ett nav för digitala bolag i city. Parallellt har vi utvecklat Urban Escape-kvarteret som nu är på väg att bli ett av stans trevligaste områden, säger Mats Hederos i en presskommentar. 

– För oss handlar det om att skapa platser där människor vill vara. Vi tror på möten mellan människor och blandning av verksamheter. Ett exempel är hur vi genom vårt samarbete med Liljevalchs Vårsalong lät konsten ta plats bland kontor, hotell och digitala entreprenörer i Urban Escape. Det var ett oväntat och berikande möte i en helt ny miljö.

13 oktober, 2017
Gunnar Loxdal
0706946048