Nordea Liv & Pension utökar sitt samarbete med Itello

Nordea Liv & Pension Sverige har valt  Itellos försäkringssystem Inca för modernisering av sitt it-stöd, meddelade Itello under torsdagen. 

Sedan 2007 använder sig Nordea av fakturerings- och inbetalningsfunktionen i Inca.

Det nya avtalet ger Nordea Liv & Pension tillgång till all standard­funktionalitet i Inca, och omfattar även Itellos tjänster för att stödja införandet. 

– Vi ska växa starkt inom företagsaffären och det kommer ställa höga krav på våra erbjudanden, vår digitalisering och effektiva processer. Då är det viktigt för oss att ha ett modernt, flexibelt standardsystem på plats de kommande åren, vilket vi får genom det utökade samarbetet med Itello, säger Johan Nystedt, VD för Nordea Liv & Pension, i ett pressmeddelande.

– Vi har en lång relation tillsammans. Nu får Itello ett spännande uppdrag och ett betydligt mer omfattande förtroende att stödja Nordea Liv & Pensions affärsutveckling. Vi är övertygade om att vi är rustade för att stödja Nordea Liv & Pensions ambitiösa satsningar som föregångare i branschen, säger Per Agélii, VD på Itello, i sin presskommentar.

26 oktober, 2017
Gunnar Loxdal
0706946048