Hon får pris som årets talang i försäkringsbranschen

Svenska Försäkringsföreningens styrelse har beslutat att utse Sandra Khan på Skandia till 2017 års mottagare av utmärkelsen Talang i försäkringsbranschen.

Priset består av ett diplom, en prischeck på 10 000 kronor och en värdecheck för valfri utbildning hos Svenska Försäkringsföreningen. Pristagaren erbjuds även att vara adjungerad i SFF:s styrelse under det kommande året.

Så här skriver styrelsen i sin prismotivering:

”Sandra arbetar med verksamhetsutveckling på Skandia där hennes driv, mod och innovativa arbetssätt gör henne till en nyckelspelare. Varje dag kommer hon till jobbet med viljan att komma framåt och skapa nytt, både i sina egna projekt och som stöd och bollplank till sin omgivning. Hon har framgångsrikt och med stor professionalitet tagit sig an känsliga och svåra uppdrag, bland annat att driva igenom avveckling av produktområden och samarbetsavtal.

Sandra är ett föredöme när det gäller att visa ansvarstagande och att se möjligheter istället för problem – en inspirationskälla som är generös med att dela med sig av sina erfarenheter.”

1 december, 2017
Gunnar Loxdal
0706946048