Jonas Gyllenkrook utbildar om pensioner för Hjerta-medlemmar

Hjerta meddelar i dag att ITP-experten Jonas Gyllenkrook framöver kommer att fungera som pensionsspecialist knuten till Hjerta. Dels ska han bistå Hjerta-bolaget Kollberg & Enqvist med rådgivning, dels kommer han att hålla ITP-utbildningar för Hjerta-medlemmar.

Jonas Gyllenkrook driver sedan 2014 det egna företaget Pensionspedagogen med fokus på att berätta pedagogiskt och förståeligt hur pensionen fungerar — via information, utbildning och förklaringar. Tidigare har han bland annat arbetat med försäljning och pensionsinformation på SPP, Alecta och Aon. År 2009 utsågs han till Årets Pensionsspecialist av medlemmarna i Nätverket för Pensionsspecialister. 

– Jag brinner för att göra det svåra enkelt och intressant när det gäller pensioner och förmåner, säger Jonas Gyllenkrok.

Robert Edberg, VD på Hjerta, ger följande presskommentar:

– Det glädjer mig att hälsa Jonas Gyllenkrook välkommen till Hjerta. Vi fortsätter att växa och stärker vår organisation med ytterligare kompetens. Hans insatser att utbilda och göra pensioner roligt kombinerat med hans expertiskunskaper inom ITP blir en stor tillgång för oss.

6 december, 2017
Gunnar Loxdal
0706946048