Insplanet ny försäljningskanal för Greater Thans försäkringar

Greater Than meddelade under torsdagen att Insplanet.se blir ytterligare en distributionskanal för bilförsäkringar från Moderna som bygger på teknik från Greater Than; Enerfy Försäkring och Moderna Smart Flex.

Insplanet är en av Sveriges ledande jämförelsesajter och förmedlare av försäkringar. Bolaget grundades 1999 och har sedan starten hjälpt över 2,5 miljoner svenskar att se över sina försäkringar. Insplanets kunder gör ungefär 2000 prisjämförelser dagligen. 

– Genom att vi nu kan erbjuda våra individuella, digitala och användarbaserade bilförsäkringar på Insplanet kommer vi att nå en stor omfattning människor som är i behov av en bilförsäkring. Jag är övertygad om att det här samarbetet kommer att stärka vår position på den svenska marknaden och att det kommer öka vår försäljning ytterligare i Sverige, säger Jimmy Palmqvist, Försäljnings- & Marknadschef på Greater Than, i en presskommentar.

11 januari, 2018
Gunnar Loxdal
0706946048