Ny företagsförsäkring från Trygg-Hansa anpassas efter bransch

I dag lanserar Trygg-Hansa en ny typ av företagsförsäkring – som automatiskt skräddarsys efter företagarens bransch och försäkringsbehov.

Enligt Trygg-Hansa innebär de nya företagsförsäkringarna att det som företagare blir enklare att välja rätt försäkring, eftersom man endast behöver ange sitt organisationsnummer för att automatiskt bli erbjuden en försäkringslösning som antas vara anpassad efter ens verksamhet.

– Nu tar Trygg-Hansa ytterligare steg till att göra det enklare och tydligare för företagare genom att erbjuda skräddarsydda lösningar utefter bransch och behov. Försäkringsbehovet är till exempel inte detsamma för en teknisk konsult, en IT-konsult eller målare och där vill vi att det ska bli enklare för våra kunder att hitta rätt försäkring, säger Pierre Schuster, chef för företagsmarknad på Trygg-Hansa, i en presskommentar.

17 januari, 2018
Gunnar Loxdal
0706946048