Emma Persson blir ny privatekonom på Länsförsäkringar

Emma Persson har utsetts till privatekonom på Länsförsäkringar, där hon efterträder Elisabeth Hedmark som gått vidare till en annan tjänst utanför bolagsgruppen. Hon kommer närmast från tjänsten som boendeekonom på SBAB, och börjar på Länsförsäkringar den 19 mars.

– Jag är väldigt glad över att kunna välkomna Emma Persson till oss.  Hon har en gedigen erfarenhet från många olika roller i den finansiella sektorn och brinner för att hjälpa människor att fatta kloka privatekonomiska beslut. Hon har i flera år haft roller där hon kommenterat och analyserat händelser som påverkar människors privatekonomi, säger Bengt Clemedtson, affärschef på Länsförsäkringar Bank, i en presskommentar.

– Det ska bli väldigt roligt att i den här nya rollen få möjlighet att fokusera på allt det som påverkar människors privatekonomi, från boende och vardagsekonomi till sparande och försäkringar. Länsförsäkringar fokuserar precis som jag på att ge människor trygghet, kunskap och stöd i att fatta välgrundade ekonomiska beslut, säger Emma Persson i sin kommentar.

31 januari, 2018
Gunnar Loxdal
0706946048