Storslam för Länsförsäkringar – Agrias sajt och LF:s app prisades

Det blev storslam för Länsförsäkringar när årets Webb Service Awards avgjordes. Agria vann pris för bästa webbplats i kategorin Information & Service medan Länsförsäkringar tog hem förstaplatsen i kategorin bästa mobila upplevelse.  

Web Service Award undersöker sedan år 2000 vilka sajter svenskarna är allra nöjdast med.Tävlingen baserar sig på en webbplatsundersökning med svar från 126 000 respondenter. En expertjury använder besökarnas omdömen för att utse Sveriges bästa webbplatser.

Så här motiverar juryns beslutat att ge Agria pris för sin webbplats i kategorin Information & Service: 

”Webbplatsen har målgruppen i fokus. Den innehåller saklig information och en rad uppskattade tjänster som besökarna älskar. Sajten levererar en hög nytta på ett mycket användarvänligt sätt både via dator och mobilt. ”

Och så här skriver juryn om beslutet att utse Länsförsäkringars app till Bästa Mobila Upplevelse

”Tillgänglighet och lättanvänt är några av honnörsorden för vinnaren. Med användarna i centrum har de lyckats att i en allt mer krävande omvärld tillgodose besökarnas behov. En snygg, enkel och funktionell app som användarna gillar att använda.”

Inga andra försäkringsbolag fick någon utmärkelse i någon av de andra kategorierna. Övriga vinnare var Verksamt i kategorin Samhällsinformation, Hööks Hästsport i kategorin e-handel och Swedish Match i kategorin intranät. 

Bakom Web Service Award står ett undersökningsföretag specialiserat på undersökningar av intranät, webbplatser och mobilsajter. Priset delades ut vid en gala den 31 januari i år. 

8 februari, 2018
Gunnar Loxdal
0706946048