Affärsområdeschef Magnus Julin lämnar Movestic i mars

Movestic informerade i dag om att affärsområdeschef Magnus Julin lämnar företaget. Han kommer att sluta på Movestic den 7 mars. Rekrytering av ersättare påbörjas under våren.

Magnus Julin har varit anställd vid Movestic sedan 2014, som chef för affärsområde Sparande & Pension. Tidigare har han haft en rad ledande befattningar vid Skandia, bland annat försäljningschef vid SkandiaLink och försäljningsdirektör vid Skandia i Danmark. 

Enligt pressinformationen från Movestic har han under sin tid i bolaget drivit och genomfört en stark tillväxtagenda, och Movestics marknadsandelar och förvaltat kapital har gått starkt framåt under hans ledning.

– Magnus har varit en stor tillgång för Movestic, både med sin djupa kunskap om marknaden och med sin energi och personlighet. Vi önskar honom lycka till i framtiden, vad han än väljer att ta sig an, säger Movestics VD Linnéa Ecorcheville i en presskommentar.

Magnus Julin kommenterar i ett pressmeddelande beslutet att lämna bolaget så här:

– Det är mycket förändringar på gång, både i marknaden och på Movestic, och jag har bestämt att det är en bra tid för mig att lämna. Jag har haft fantastiska år på Movestic och ibland måste man våga lämna när man har som roligast.

27 februari, 2018
Gunnar Loxdal
0706946048