Grattis If! Utsedd till bästa hemsida inom bank och försäkring

Ifs hemsida har av tidningen Internetworld utsett till den bästa inom bank och försäkring. Utnämningen är en del av Internet Worlds event Topp100.  

Så här skriver Internetworld i sin prismotivering: ”För att de har en bra, fungerande och tydlig sajt som gör det enklare än någonsin att hitta och teckna rätt försäkring, för att de ständigt minskar användandet av papper och samtidigt inför nya innovativa digitala tjänster som gör kundupplevelsen ännu bättre, belönas If som vinnare på årets lista.”

Det är fjärde gången de senaste fem åren som If har vunnit förstaplatsen i Internetworlds rankning av bank- och försäkringssajter. Förra året kom Länsförsäkringar etta och If tvåa.

– Ett mycket glädjande besked. Vi kan alla vara stolta över den här fina utmärkelsen. Personligen tycker jag det är en särskilt stor bedrift att vinna just i år då vi ägnat så mycket tid åt att migrera sajten till ett nytt content management system, ett arbete som inte syns så mycket ut mot våra besökare, säger Johan Maxe, Corporate Digital Manager på If, i en presskommentar.

På andra plats i årets Topp100 i kategorin bank och försäkring kom Avanza, och på tredje plats Trygg-Hansa. 

14 mars, 2018
Gunnar Loxdal
0706946048