SPP lanserar egen bostadskö för sina pensionssparare

• Välkommen att köa! I november sker inflyttning bland annat till 441 nyproducerade lägenheter i Södertälje.

 

SPP lanserar nu en egen bostadskö för dem som pensionssparar i bolaget. Under året blir det möjligt att köa till nyproducerade lägenheter i Södertälje, Malmö och Helsingborg. 

Det handlar om fastigheter som ägs av Storebrand Fastigheter äger och bygger. SPP kommer att erbjuda hälften av hyresrätterna till sina pensionssparande kunder. Resterande hyresrätter går via den allmänna bostadskön.

De första köplatserna släpps nu i mars och avser nyproducerade hyreslägenheter i Malmö och Södertälje. Inflyttning kan påbörjas i november i år. Senare under 2018 kommer även nyproducerade lägenheter i Helsingborg. Lägenheter i koncernens bestånd i Märsta släpps när det blir kontrakt lediga. 

– Med SPP Bostadskö kan våra kunder få nytta av sitt pensionssparande redan idag. Det känns fantastiskt roligt att kunna synliggöra hur sparandet både skapar avkastning för framtiden och utvecklar samhället här och nu, säger SPP:s VD Staffan Hansén i en presskommentar.

De aktuella lägenheterna finns att se via SPP Bostadskö i inloggat läge på spp.se och det är även där kunden ställer sig i kö. Det är först till kvarn som gäller.

19 mars, 2018
Gunnar Loxdal
0706946048