Fredrik Winther går från AXA Partners till Aon

Aon meddelar i dag att man rekryterat Fredrik Winther till affärsområde Affinity där han kommer att fungera som Senior Nordic Business Developer, vilket är en ny roll inom affärsområdet som bland annat ska fokusera på affärssynergier på nordisk nivå. Han tillträder sin tjänst i juli och blir stationerad vid kontoret i Stockholm.

Han kommer, i samverkan med kollegor lokalt och internationellt, att ansvara för Aon Affinitys koncept- och produktutveckling på segment- och kundnivå.

Fredrik Winther kommer närmastfrån AXA Partners där han haft rollen som Senior Sales Manager, Nordic Lead for Travel Insurance. Tidigare har han haft anställningar inom försäkring och Sales Management för Genworth Financial, ERV och Trygg Hansa.

– Det är med stor tillförsikt jag ser fram emot att bli en del av Aons växande nordiska Affinityorganisation. Min långa och breda erfarenhet att arbeta med att skapa mervärde för kundens slutanvändare tror jag kommer vara till stora nytta för Aon. Jag ser också att min erfarenhet från att arbeta nordiskt och med stora bolag kan bidra till att växa Aons affär ytterligare. Jag är övertygad om att en av nycklarna för framgång är att fortsätta och än mer nyttja Aons globala styrka. Att ta goda framgångskoncept till Norden och till våra nordiska partners gagn, säger Fredrik Winther i en presskommentar.

 

17 april, 2018
Gunnar Loxdal
0706946048