Skandias bolån kan sänkas till 1,09% – om du har tjänstepension

Skandia meddelar i dag att man vässar sitt bolåneerbjudande ytterligare. Kunder med tjänstepension i Skandia kan få bolån med en ränta ned till 1,09 procent, räknat på tre månaders bindningstid.

– Med en ränta ned till 1,09 procent erbjuder vi konkurrenskraftiga bolån för nya och befintliga kunder. En fjärdedel av befintliga bolånekunder hos Skandia kommer att få vår bästa ränta, 1,09 procent. Vi erbjuder en trygg och transparent lösning för många bolånetagare med tjänstepension i Skandia. Med det nya erbjudandet räknar vi med att nå ut till ännu fler, säger Frans Lindelöw, koncernchef på Skandia i en presskommentar.

Prismodellen börjar gälla vid midsommar. Utöver tjänstepension spelar lånets storlek, belåningsgrad och sparande in när det gäller nivån på rabatten. Enligt Skandia innebär den nya rabattmodellen kommer innebära att 7 av 10 av befintliga bolånekunder får en lägre ränta. Den rabatt kunden får ligger fast utan återkommande ränteförhandlingar och befintliga kunder får en sänkning utifrån den nya modellen.

7 juni, 2018
Gunnar Loxdal
0706946048