Samhällssnackarna! Ny podcast från Länsförsäkringar

Länsförsäkringar meddelade under måndagen att man lanserar Nu kan podcasten Samhällssnackarna, som har sitt ursprung i Länsförsäkringars Forskningsfond.

– Snacket kommer mestadels att handla om samhället vi bor i – hur det fungerar idag och hur det kanske kan fungera lite bättre imorgon och kommer att diskuteras av personer från både forskarvärlden och näringslivet, från offentlig sektor och från civilsamhället, säger Peter Griepenkerl Lööf, chef på Länsförsäkringars Forskningsfond.

Det första avsnittet handlar om tillit. De som deltar i samtalet är Lars Trägårdh, professor i historia vid Ersta Sköndal Bräcke högskola, och Dilsa Demirbag-Sten, generalsekreterare vid Berättarministeriet, författare, journalist och debattör. Samtalet modereras av Annika Dopping.

Länsförsäkringars Forskningsfond har till uppgift är att stödja vetenskaplig forskning som ligger nära människors vardagliga trygghet. Forskningsfonden är tänkt ska bidra till en ökad ekonomisk, social och fysisk trygghet i samhället. Sedan starten på 1980-talet har fonden finansierat över 200 forskningsprojekt.

11 juni, 2018
Gunnar Loxdal
0706946048