LF Göteborg och Bohuslän donerar helt ny sjöräddningsbåt

• Båten på bilden är inte identisk med den som Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän donerat. 

Under onsdagen håller Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän och Sjöräddningssällskapet en namngivningsceremoni för en ny sjöräddningsbåt. Båten är 12 meter lån och helt donerad av Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän.

Namngivningen sker vid Lilla Bommens gästhamn i Göteborg.

– När det går bra för vår verksamhet är det bra för våra kunder som även är delägare i bolaget. Utöver att vi lämnar återbäring på försäkringar stödjer vi samhällsnyttiga verksamheter. Att donera en båt till Sjöräddningsällskapet är ett utmärkt exempel på detta, inte minst som våra kunder i Göteborg och Bohuslän älskar att vara ute på havet. Då känns det väldigt naturligt för oss att vara med och hjälpa till att rädda liv och egendom till havs, säger Ricard Robbstål, VD för Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän, i en presskommentar.

12 juni, 2018
Gunnar Loxdal
0706946048