Greater Than rekryterar Alexander Portnoff från Söderberg

Alexander Portnoff kommer att börja på Greater Than som Business Manager Global Sales. Han är i dag försäkringsförmedlare på Söderberg & Partners, där han utvecklat och drivit igenom skräddarsydda gruppförsäkringslösningar för stora kundkonton.

På Greater Than – som framförallt fokuserar på den AI-baserade bilförsäkringslösningen Enerfy – kommer han att ha ett ansvar för att utveckla bolagets erbjudande ur ett globalt perspektiv och etablera samarbeten med internationella kunder.

– Alexander är en efterlängtad drömrekrytering som med sin gedigna erfarenhet, sitt outtröttliga driv och stora kontaktnät kommer att axla en viktig roll i att driva vår globala expansion framåt. Vi har haft ögonen på honom ett tag och är oerhört glada över att äntligen ha honom ombord, och säger Liselott Johansson, VD för Greater Than, i en presskommentar.  

Alexander Portnoff ger följande kommentar till sitt nya uppdrag:

– Jag ser stor potential i digitaliseringsprocessen som Greater Than driver och att efter 15 år i försäkringsbranschen få chansen att vara med på den här resan ska bli både upplysande och spännande. Bolaget har samlat en mycket kompetent skara människor som jag är stolt över att vara en del av.  

3 juli, 2018
Gunnar Loxdal
0706946048