mysafety Försäkringar sponsrar KRIS turné i husbil

mySafety Försäkringar har beslutat att sponsra KRIS – Kriminellas revansch i samhället – när de åker på husbilsturné genom Sverige under parollen ”Tryggare kan alla vara”.

Under Almedalsveckan fick KRIS mySafetys utmärkelse ”Snällast i Almedalen” efter deras aktion mot NMR.

Enligt mySafety ledde mötet i samband med utmärkelsen också fram till att mySafety nu sponsrar den husbilsturné som KRIS genomför under en månad på 25 olika platser i Sverige. Turnén startade under torsdagen i Varberg och avslutas den 5 september i Helsingborg.

Förutom att prata om vikten av att känna sig trygg kommer husbilsturnén att fokusera på att informera om KRIS verksamhet och erbjuda hjälp med att starta upp nya, lokala KRIS-föreningar på de platser som besöks.

– Vårt möte med KRIS i samband med ”Snällast i Almedalen” gjorde starkt avtryck på oss och när vi hörde om deras husbilsturné kände vi omedelbart att vi vill vara med och stötta arbetet. Vi arbetar varje dag med att förebygga brottslighet och på det här viset kan vi vara med och göra det ytterligare. Vår förhoppning är att flera KRIS-föreningar ska startas som ett resultat av turnén, att de som vill lägga kriminaliteten på hyllan ska få mod och hjälp att göra det på plats och att vi i längden kommer att se ett tryggare samhälle med mindre brottslighet, säger PA Prabert, vice koncernchef på mySafety Försäkringar, i en presskommentar.

6 augusti, 2018
Gunnar Loxdal
0706946048