AMF Fastigheter hyr ut till Isabella Löwengrips företag

AMF Fastigheter meddelade i dag att man tecknat hyresavtal med Nordic Tech House, Löwengrip Beauty, Hermine Hold och Löwengrip Invest. Avtalet avser 900 kvadratmeter kontors- och handelsyta i kvarteret Urban Escape i centrala Stockholm. 

Isabella Löwengrips samtliga företag och Nordic Tech House har tidigare funnits vid en adress nära Stureplan. Inflyttning i Urban Escape sker under första kvartalet 2019.

– Företagandet vi bedriver baseras till stor del på samarbeten, drivkraften av många, och synergierna i olikheter som kompletterar varandra. Lägg sedan in trendkänslighet och digitalt bemästrande och då har du möjliggjort en framtid utan begränsningar. Vi lever i konstant förändring och har valt att anpassa oss till denna konstant. Därför flyttar vi just hit, och det känns otroligt bra, säger Isabella Löwengrip, VD för Löwengrip Invest, i en presskommentar.

I och med denna etablering återstår några tusental kvadratmeter vakant yta i Urban Escape. Tidigare har AMF Fastigheter tecknat avtal med bland annat WeWork, Spotify och EQT.

13 augusti, 2018
Gunnar Loxdal
0706946048