Michael Gunnarsson tillbaka på Movestic – blir ny AO-chef

Michael Gunnarsson har anställts som chef för affärsområdet Sparande & Pension på Movestic Liv & Pension. Under åren 2009–2012 var han anställd på Movestic som vice VD och VD. Hans nya befattning tillträds omgående.

– Jag är väldigt glad över att presentera Michael Gunnarsson som chef för affärsområdet Sparande & Pension. Michaels kunskap om företaget och breda kompetens inom, såväl digitalisering som fonder, pension och sparande, blir en stor tillgång i det förändringsarbete vi för närvarande genomför, säger Linnéa Ecorcheville, VD för Movestic Liv & Pension, i en presskommentar.

Michael Gunnarsson lämnade Movestic 2012 för att bli VD för ODIN Fonder. Sedan 2015 har han varit verksam i eget konsultbolag och innehavt ett antal styrelseposter, bland annat i Movestic Kapitalförvaltning AB. Han har också under våren haft ett konsultuppdrag hos Movestic. 

– Det är roligt att komma tillbaka i en linjeroll på ett företag jag känner starkt för. Den utveckling som Movestic gör under den nya ledningen är väldigt intressant och en resa jag gärna vill vara med på. Movestic har sedan början av 2017 ny vd och i december 2017 köpte bolaget en investeringsrobot som ett led mot att bli digitalt ledande inom försäkring, pension och sparande, säger Michael Gunnarsson i en kommentar. 

16 augusti, 2018
Gunnar Loxdal
0706946048