Bilköpare på Blocket kan få tre månaders assistans från SBM

Nu kan privatpersoner som köper personbil via Blocket få möjlighet tre månaders kostnadsfri vägassistans från SBM Försäkring.

Säljaren av bilen som erbjuds att lägga till Väghjälp från SBM Försäkring de tre första månaderna. På så vis får den nya ägaren får tillgång till vägassistans om något skulle inträffa med den nyinköpta bilen.     

– Den kostnadsfria vägassistansen blir en extra trygghet för alla privatpersoner som köper en bil på Blocket framöver. För säljaren är det ett sätt att öka värdet på bilen som ska säljas vidare och för köparen innebär vår vägassistans en trygg start på sitt bilägande då den får kostnadsfri hjälp vid till exempel punktering, låsöppning eller om det behövs reparation på plats eller starthjälp, säger Michaela Lundquist, tf Marknadschef på SBM Försäkring.

Väghjälp från SBM Försäkring täcker personbil och omfattar bland annat starthjälp, låsöppning, transport av drivmedel, lagning av punktering, hjälp på plats, bärgning till närmaste verkstad, hyrbil och hemtransport.  

19 september, 2018
Gunnar Loxdal
0706946048