Söderberg & Partners näst bäst i Sverige på private banking

Söderberg & Partners är årets klättrare när det gäller Private Banking. I Kantar Sifo Prosperas branschundersökning kommer Söderberg & Partners på andra plats efter Carnegie när det gäller samlat betyg. Förra året fanns Söderberg & Partners inte ens med bland de fem bästa i undersökningen.

– Otroligt kul att vi klättrar mest i branschen enligt Kantar Sifo Prosperas undersökning av Sveriges Private Banking-aktörer. Vi kommer ut som etta inom bl.a. det personliga mötet och service, två saker vi arbetar väldigt mycket med! Nästa år går vi för den totala förstaplatsen!, skriver Söderberg & Partners i en kommentar på Twitter till undersökningen.

Årets vinnare Carnegie kom även förra året i topp. Efter Söderberg & Partners kommer i tur och ordning Handelsbanken, SEB och Avanza. Betygen har överlag stigit i årets jämförelse med föregående år. Vinnaren Carnegie fick till exempel 4,18 i samlat betyg i år, att jämföra med 3,91 förra året.

De samlade betygen baserar sig på intervjuer med 500 personer och företagschefer med finansiella tillgångar på minst 5 miljoner kronor.

Här hittar du mer fakta om undersökningen.

15 oktober, 2018
Gunnar Loxdal