GWS Production i fördjupat samarbete med Chubb om krisinformation

GWS Production AB i Lund meddelar att man har fördjupat sitt samarbete med försäkringsbolaget Chubb. Tillsammans med Chubb kommer GWS att förbättra företagets säkerhetslösning för resenärer; Chubb Travel Smart som utvecklats av GWS. Samtidigt förlängs det ursprungliga avtalet med GWS med ett år till 2021.

Chubb Travel Smart lanserades i december förra året. GWS arbetar med information för resenärer i krislägen, som hjälper resenären och företagen att ta kloka beslut

Den nya ordern från Chubb innebär att GWS ska utveckla och anpassa resesäkerhetssystemet även för den spanska och portugisiskspråkiga marknaden. Avtalet sträcker sig inledningsvis över tre år. I dag skickas all information om viktiga händelser på engelska, men framöver kommer informationen att översättas i realtid.

— Spanska och portugisiska är två av världens mest talade språk, säger Natasha Reoutt, Vice President Accident & Health Multinational Business på Chubb, i en kommentar.

— Jag är glad att vi kommer kunna ge information även på dessa språk i vår Chubb Travel Smart.

16 november, 2018
Gunnar Loxdal