Max Matthiessen omstrukturerar – söker AO-chef Liv & Pension

Pensionsförmedlingsjätten Max Matthiessen söker nu en person med djup kunskap om pensionsmarknaden till en nyinrättad tjänst som chef för Affärsområdet Liv & Pension. 

Rekryteringen till den nya tjänsten sker i samarbete med rekryteringsföretaget Qsearch.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att stärka tillväxten och driva utvecklingen när det gäller digitalisering av kunderbjudandet.

Petra Broman, kommunikationschef för Max Matthiessen, säger till Sak & Liv att arbetet med omstruktureringen inleddes redan år 2016 och nu har utmynnat i beslutet om rekryteringen av affärsområdeschefen.

— Vi förstärker organisationen med en ansvarig chef som ska ta ett helhetsansvar för att vi ska kunna fortsätta växa inom vårt största affärsområde. Glenn Nilsson fortsätter sin tidigare roll som vice VD med ett strategiskt ansvar för koncernen.

Max Matthiessen beskriver sig som Nordens ledande konsult och förmedlare inom försäkring, förmåner, HR och sparande. Inom affärsområde Liv & Pension finns i dag cirka 300 medarbetare över hela landet.

Här hittar du rekryteringsannonsen för den nya affärsområdeschefen på Max Matthiessen.

28 november, 2018
Gunnar Loxdal