Max öppnar i Norrtälje och Eskilstuna efter avhopp från Hjerta

Max Matthiessen etablerar nu nya kontor i Eskilstuna och Norrtälje. De nya kontoren har ett helkundserbjudande inom sak, liv och placering och drivs båda av personer som tidigare varit aktiva i Hjerta. Därmed har Max Matthiessen lokala sakförmedlare vid ett 20-tal av sina 36 kontor i landet.

Etableringen i Norrtälje sker genom att Norrtälje Försäkringsbyrå ansluter sig till Max Matthiessen. Norrtälje Försäkringsbyrå har drivits under ledning av Marcus Bove sedan 2004 och har tidigare varit en del av Hjertas organisation. Bolaget  är i dag den enda lokala förmedlaren i Norrtälje och Roslagen.

— Max Matthiessen står för entreprenörskap i kombination med kvalitet och långsiktighet, vilket alltid har varit ledord även för vår verksamhet. Samgåendet gör oss till den enda aktören inom förmedlarmarkanden i regionen. Vi kan nu erbjuda våra kunder ett starkt helhetskoncept inom försäkring och pension, säger Marcus Bove.

Max Matthiessen öppnar även ett helt nytt kontor i Eskilstuna under ledning av Patrick Hagberg, med tydligt fokus på ägarledda bolag. Patrick Hagberg kommer tidigare från ett bolag inom Hjertagruppen.

— Vi valde att ansluta till Max Matthiessen då kulturen och gemenskapen inom bolaget är otroligt stark. Vi får bra service från de centrala funktionerna där det finns stark expertis och unika rådgivningsverktyg som är specialanpassade för vårt kundsegment, säger Patrick Hagberg i en kommentar.

14 december, 2018
Gunnar Loxdal