Agria publicerar hundarnas egen önskelista inför julen

Agria Djurförsäkring  har satt ihop hundarnas egen önskelista med julklappar. Enligt Agria finns det inte någon anledning att lägga pengar på gnistrande strasshalsband, volangklänningar eller tjusiga hundskor  – de mest uppskattade på hundarnas önskelista är gratis!

– Vi förmänskligar gärna våra husdjur och tror att de uppskattar samma saker som vi människor. Men hundar är hundar och det är egentligen väldigt små saker som gör dem lyckliga – att få vara nära sin familj, att få nosa lite extra länge på promenaden eller en spännande lek som bjuder på hjärnstimulans, säger Patrik Olsson, affärsområdeschef sällskapsdjur på Agria Djurförsäkring, i en kommentar.

Det här är några av höjdpunkterna på Agrias lista:

Fixa ett hundspa! Alla hundar vill bli extra fina till julafton. Agrias tips är att avsätta ett par timmar till att bada hunden, trimma runt tassarna och andra ställen där det växer ohämmat.

Sätt dig bredvid hunden och lär ut ett trix! Sätt dig på golvet med en påse hundgodis. Lär hunden ett nytt trix – som pussas, highfive, snurra, krypa eller rulla runt.

En långpromenad i vintersolen! Ladda termosen, ta med några hundgodis och ta er till närmsta skog, föreslår Agria.

Här hittar du hela hund-önskelistan från Agria!

17 december, 2018
Gunnar Loxdal