Jämförelsesajten Happens breddar sig till smådjur och häst

• Happens tjänst syftar till att hjälpa bolagets medlemmar att jämföra olika typer av försäkringar, under slagordet ”Rätt skydd till rätt pris”.

Insurtechbolaget Happens, som presenterar jämförelser över olika slags försäkringar, meddelar att man nu breddar sig inom djurförsäkring till att även jämföra försäkringar för smådjur och hästar. 

Så här skriver Happens på Linkedin om breddningen av jämförelserna:

— Vi fortsätter att utveckla vår tjänst och är glada att kunna meddela att ytterligare två typer av husdjursförsäkringar har lagts till i teamet.

Happens beskriver sig som en digital plattform för försäkringar som ger kunderna hjälp att jämföra och hitta rätt försäkring. Bolaget har registrering hos Finansinspektionen som försäkringsdistributör

Under förra året ökade antalet registrerade medlemmar för Happens till över 1 000, och man har i dag flera tusen besökare per månad på sin jämförelsesajt.

Sedan tidigare erbjuds jämförelser mellan försäkringsprodukter i olika bolag när det gäller hemförsäkring, reseförsäkring, hund- och kattförsäkring och personförsäkring.

2 mars, 2023
Gunnar Loxdal