Bakgrundsfakta

Vår ambition med Sak & Liv är att skapa den bästa möjliga informationskanalen för hela försäkringsbranschen – där vi utnyttjar modern teknik för att ge dig snabb och affärsmässig uppdatering om vad som är på gång, och hur du ska agera för att nå framgång i branschen.

Vi har valt ”Försäkringsnyheter i framkant” som vår devis. Det står för att vi dels vill vara så snabba och informativa som det bara är möjligt – dels spegla det som händer med inriktning på framtiden. Vi kommer med andra ord lägga extra stor tonvikt vid teknisk utveckling, marknadsutveckling och beteendeförändringar som påverkar dina affärer – för att kunna bidra till att du är en vinnare även på morgondagens försäkringsmarknad!

Vi som står bakom Sak & Liv är Gunnar Loxdal och Alf Ohlén. Gunnar Loxdal har tidigare varit verksam under drygt 20 år som publisher för Svenska Nyhetsbrev och utgivare av publikationer som Risk & Försäkring, Pensioner & Förmåner och Fond & Bank. Alf Ohlén har bevakat försäkrings- och pensionsfrågor under många år – bland annat som chefredaktör för tidningen Pensioner & Förmåner.