Om Sak & Liv Premium

För dig som är intresserad av att få fördjupningar kring händelseflödet, erbjuder vi en utvidgad tjänst – Sak & Liv Premium.

Med Sak & Liv Premium kan du som är beslutsfattare i branschen ta del av följande:

  • Rapporter. Minst två gånger i månaden får du en managementrapport som kartlägger ett aktuellt område inom försäkring och pensioner. Det kan handla om översyner av delbranscher, konsekvenserna för branschen av ett nytt utredningsförslag eller framtidsspaningar om branschens utveckling.
  • Nyhetsanalyser. När det händer något av särskilt intresse, vill man gärna få veta lite mer. Sak & Liv Premiums nyhetsanalyser ger dig löpande djupdykningar och analyser av nyhetsflödet i branschen.
  • Dokument. I många fall är det intressant att ta del av originalmaterialet, inte bara av nyhetsmaterial. Du som är Sak & Liv Premium-användare får ta del av dokumentarkivet, där vi samlar allt från årsredovisningar till betydelsefulla domar och beslut från olika myndigheter.
  • Porträttintervjuer. Hur ser branschens makthavare på utvecklingen just nu? Vilka frågor har störst betydelse för utvecklingen på sikt? Sak & Liv Premiums ingående porträttintervjuer av branschens beslutsfattare och de mest intressanta marknadsaktörerna ger dig mer kött på benen.

Sak & Liv Premium är en betaltjänst. För närvarande betalar du 8 170 kr ex moms för ett årsabonnemang.