700 anställda på Knowit får pension från Nordnet

Nordnet har vunnit en upphandling av pensions- och försäkringslösningar som it-konsultbolaget Knowit genomfört för sina 700 anställda i Sverige. Det framgår av ett pressmeddelande i dag från Nordnet. 

– Vi valde Nordnet på grund av att de erbjuder oss en tjänstepension helt fri från fasta och rörliga försäkringsavgifter. Hos Nordnet får våra medarbetare även kostnadsfria digitala verktyg och hjälp att flytta tidigare intjänat pensionskapital. Vi tycker det är viktigt att förknippas med en samarbetspartner som är modern och schysst vilket spelade en stor roll i vårt val av leverantör, säger Joakim Pilborg, Vice President Corporate Operations på Knowit.

– Att vi vunnit upphandlingen om pensions- och försäkringslösningar för medarbetarna hos Knowit är ytterligare ett kvitto på att vi har ett starkt erbjudande med fokus på låga kostnader och frihet för individen, säger Eva Trouin, Sverigechef på Nordnet.

Avtalet börjar gälla från februari 2017 och innefattar cirka 700 medarbetare inom den svenska delen av Knowit-koncernen.

16 november, 2016