FUAB och Berkley ordnar ny försäkring för småföretagare

Den nya småföretagarförsäkringen är på plats! Stefan Örljung, Martin Spangenberg, Johan Berg och Krister Palin gläds åt lanseringen. 

FörsäkringsUtveckling AB har tagit fram en ny försäkringslösning för svenska småföretagare. Försäkringsgivare är W. R. Berkley Insurance AG. 

Försäkringen är tänkt att säljas i olika typer av partnersamarbeten och dessutom under det egna varumärket Försäkring Direkt via hemsidan www.forsakringdirekt.com

W.R. Berkley är etablerade i Sverige sedan år 2013, och fokuserar på gruppförsäkringar.

– Det är jättekul att FUAB väljer Berkley. Jag ser det som en bekräftelse på att vi har ett mycket bra försäkringserbjudande som utvecklats vidare tillsammans med FUAB. Vår gemensamma Småföretagarförsäkring kommer underlätta för Sveriges alla småföretag att kunna teckna relevanta och konkurrenskraftiga försäkringslösningar för sin verksamhet och egendom, säger Martin Spangenberg, landschef på Berkley i Sverige, i en presskommentar.

– Vi inom FUAB är mycket måna om att erbjuda våra partners och deras medlemmar en riktigt stark Småföretagarförsäkring eftersom vi upplever att försäkringsbolagen generellt inte ger Sveriges småföretag de produkter och den service de förtjänar. Många småföretag möts ofta av stora hinder när att de skall teckna relevanta företagsförsäkringar, då de traditionella försäkringsbolagens teckningsregler och riskaptit ofta inte är anpassade för de mindre företagen, säger Stefan Örljung, partner på FUAB.

Småföretagarförsäkringen finns redan nu att teckna hos FUAB. Lanseringarna i samarbete med olika partners planeras till försommaren.

3 april, 2017
Gunnar Loxdal
0706946048

FI godkände Impilo som nya ägare till Euro Accident Livförsäkring

6 timmar Läs mer
Friare placeringsregler! Så ska AP-fonderna öka avkastningen
4 timmar Läs mer
PRENUMERERA GRATIS!
FÅ NYHETERNA DIREKT I INKORGEN
Nytt rekord Q3 för svenska folkets försäkringssparande!
4 timmar Läs mer

Riksdagen godkände prop om skatt för tjänstepensionsföretag

10 timmar Läs mer
Torbjörn Blücher rekryterades som VD till Alecta-bolaget SAIAB
10 timmar Läs mer
"Ingemar Nilsson sa i sin inledning att det var en spännande rubrik. Jag tror att vi har lite skilda uppfattningar om vad spänning består av."
Riksdagsledamoten Ulla Andersson, V, kommenterar riksdagskollegan Ingemar Nilsson, S, som i en riksdagsdebatt om flytträtten menade att finansutskottets betänkande "En effektivare flytträtt av försäkringssparande" hade ett "mycket spännande namn".
Säkrakoncernen växer vidare — förvärvar TK Insurance Services
11 timmar Läs mer
Pensionsmyndigheten: Säljare och ingenjörer får högst pensioner
1 dag Läs mer
Brummer Life avvecklas — överlåter hela beståndet till SPP
1 dag Läs mer
mySafety: Elza Dunkels utsågs till Årets Nätängel
1 dag Läs mer
Tjänstepensionspremier minskade, privat k-försäkring ökade 7 %
1 dag Läs mer
Svensk Försäkring: Sakbolagens premier ökade till 86,6 Mdr kr
1 dag Läs mer