Bienvenue! Agria lanseras i Frankrike i samarbete med kennelklubb

Michel Mottet, ordförande för Société Centrale Canine, tillsammans med Ann Sommer, styrelseordförande och Agnes Fabricius, VD för Agria Djurförsäkring. 

Under våren 2018 etablerar sig Agria i Frankrike. Till grund för den nya filialen i Paris ligger ett samarbetsavtal med den franska kennelklubben Société Centrale Canine.

Société Centrale Canine kommer enligt samarbetsavtalet att välja Agria som försäkringspartner för sina medlemmar och för deras hundar. Agria och SCC kommer också att synas tillsammans i olika sammanhang som på tävlingar, events, på Internet och i sociala medier.

– Jag är mycket glad över vårt nya samarbete! SCC:s medlemmar får ta del av Agrias specialistkompetens inom hundhälsovård och skadeförebyggande åtgärder samt erbjuds förmånliga erbjudande om hundförsäkringar, säger Agnes Fabricius, VD för Agria Djurförsäkring, i en presskommentar.

Genom den nya filialen i Frankrike kommer Agria att finnas representerat i sex länder i Europa: Sverige, Norge, Danmark, Finland, Storbritannien och Frankrike.

Avtalet med SCC gäller från den 1 januari 2018 och verksamhetens beräknas starta under våren. I Agrias franska erbjudande kommer även kattförsäkringar att ingå.

15 maj, 2017
Gunnar Loxdal
0706946048