Ladda ned rapport om morgondagens försäkringstjänster — helt gratis!

(ANNONS) Över 300 beslutsfattare i internationella försäkringsbolag avslöjar nästa generations produkter och tjänster!

67 procent av beslutsfattarna i branschen håller med om att machine learning och AI kommer att ha stor betydelse för produktinnovationen i framtiden. Hur kan ditt företag dra nytta av det, och se till att positionera sig rätt på marknaden?

Insurance Nexus har intervjuat över 300 beslutsfattare inom försäkring — företagsledare, utvecklingsansvariga, produktspecialister, marknadsansvariga och it-chefer — för att kartlägga vad som påverkar förändring och skapar utmaningar, och undersöka vad som verkligen gör skillnad när försäkringsbranschen förändrar produkter och tjänster.

Ladda ned undersökningen nu för att ta del av våra presentationer av vad som har betydelse för framtidens utveckling, och vilka som möjligheter innovation kan leda till framöver!

Lär dig mer om hur internationella försäkringsbolag arbetar, och ta del av vår förstahandsinformation när det gäller:

  • Best practice för innovationsstrategier som leder till verklig produktutveckling — och verkliga kunder
  • Vilken slags intern kompetens som krävs för att driva förändring
  • Hur du integrerar extern teknikexpertis och insurtechspecialister i organisationen för att kunna ladda ditt kunderbjudande till max
  • Att få acceptans och stöd från företagsledningen för att kunna realisera idéerna från utvecklingsavdelningen
  • Den senaste tekniska utvecklingen i branschen, med sådant som Big Data, AI, UX-teknologi, maskininlärning och fördjupningar av teknikutvecklingens betydelse för försäkringsbranschen
  • Strategier för att nå din målgrupp och övertyga dem om nyttan med ditt erbjudande

… inspirera ditt team, och se till att ändra din strategi i linje med utvecklingen.

Ladda ned undersökningen nu för att ta del av våra presentationer av vad som har betydelse för framtidens utveckling, och vilka som möjligheter som innovation kan leda till framöver!

Jag hoppas att rapporten kommer att vara till nytta och glädje för dig!

Bästa hälsningar,

Graham

Graham Proud
Head of European Project Delivery
Insurance Nexus
T: +44 (0) 207 375 7221
E: graham.proud@insurancenexus.com

Insurance Nexus ingår I FC Business Intelligence Ltd. FC Business Intelligence Ltd är registrerat ii England och Wales: Registreringsnummer 04388971, 7-9 Fashion Street, London, E1 6PX, UK

Insurance Nexus fungerar som ett nav för beslutsfattare inom försäkring. Genom fördjupade branschanalyser, fokuserad research, nischade evenemang och kvalitetsinnehåll tillhandahåller vi en plattform för nätverkande, diskussion och utbildning, och är med och skapar försäkringsbranschens framtid.

12 februari, 2019
Gunnar Loxdal