Lena Hedlund ny chef för kommunikation på LFAB

 

• Lena Hedlund blir chef för avdelningen kommunikation på Länsförsäkringar AB vid årsskiftet. Tillsättningen sker i samband med att den nuvarande avdelningen för kommunikation och hållbarhet delas upp på två.

 

Lena Hedlund blir vid årsskiftet chef för avdelningen kommunikation på Länsförsäkringar AB. Tillsättningen sker i samband med att Länsförsäkringar vid årsskiftet delar upp avdelningen för kommunikation och hållbarhet i två olika avdelningar. Nuvarande avdelningschef Fanny Wallér har valt att lämna Länsförsäkringar. 

Lena Hedlund kommer närmast från tjänsten som informationschef på Länsförsäkringar AB och har ingått i ledningsgruppen för avdelningen kommunikation och hållbarhet. Hon har tidigare bland annat varit chef för kundkommunikation på Alecta och kommunikationschef på SBAB.

– Det ska bli väldigt roligt att få axla ansvaret för den nya kommunikationsavdelningen. Jag ser fram emot att tillsammans med kollegorna fortsätta utveckla vår kommunikation och bygga Länsförsäkringars kännedom och anseende, säger Lena Hedlund i en presskommentar.

Avdelningen för hållbarhet kommer att ledas av chefekonom Alexandra Stråberg. Enligt Länsförsäkringar syftar beslutet med uppdelningen bland annat till att säkra att hållbarhet blir en tydligare integrerad del av all verksamhet.

Den nuvarande chefen för avdelningen kommunikation och hållbarhet, Fanny Wallér, har valt att lämna Länsförsäkringar i samband med förändringen.

– Jag är oerhört stolt och glad över att, tillsammans med väldigt professionella kollegor, ha förnyat Länsförsäkringars fina varumärke, utvecklat Länsförsäkringars PR och arbete med Public Affairs samt byggt ett helt nytt Hållbarhetssekretariat. Det är värdefulla erfarenheter jag nu tar med mig i min nästa utmaning, säger Fanny Wallér i sin kommentar.

13 november, 2020
Gunnar Loxdal

Upptec planerar att öka sin omsättning med 100 procent per år

15 timmar Läs mer
Forena tecknade nytt löneavtal för de anställda på Folksam
20 timmar Läs mer
PRENUMERERA GRATIS!
FÅ NYHETERNA DIREKT I INKORGEN
KPA Pension beslutade om avgiftstak på 300 kr/år
14 timmar Läs mer

Irland nästa! Nordic Guarantee blir försäkringsgivare för AutoProtect

1 dag Läs mer
ANNONS
Movestic: Åtta av tio fonder får grönt ljus för hållbarhet
19 timmar Läs mer
"De flesta tror lika lite på inflationens som på Jesus återuppståndelse. I varje fall inte under 2021."
Affärsvärldens chefredaktör Peter Benson med så väl ekonomiska som religiösa analyser av samtiden.
Nyemission på 136 Mkr i Greater Than — familjen Ehrnrooth ny storägare
23 timmar Läs mer
RSA:s aktieägare sa ja! Ett steg närmare Trygs köp av Trygg-Hansa
1 dag Läs mer
PP Pension har nu genomfört sin beståndsöverlåtelse
1 dag Läs mer
Medlemmar i Småföretagarna får Alivias cancervårdsförsäkring
1 dag Läs mer
Folksam LO Pensions fonder utesluter helt fossila bränslen
1 dag Läs mer
Försäkringstagare i Nordnet fick dela på 14,3 Mkr för aktielån
1 dag Läs mer