Nu försäkrar Europeiska ERV även Swedbanks bankkort!

Från den 1 april är Europeiska ERV ny försäkringsgivare för Swedbank och sparbankernas bankkort. Samtidigt utökar man det befintliga samarbetet med EnterCards betal- och kreditkortsstock.

Enligt Europeiska ERV innebär affären att man stärker sin marknadsledande roll och nu står som försäkringsgivare för över 50 procent av den totala kortmarknaden i Sverige.

– Jag ser vårt samarbete i kortaffären med Swedbank och EnterCardsom ett kvitto på att våra satsningar under de senaste åren, framför allt inom vårt förändrade partnererbjudande samt utvecklingar inom det digitala området, är rätt och bidragit till att göra skillnad, säger Europeiska ERVs Nordiska Sälj- och Marknadsdirektör Patrik Ugander i en presskommentar.

– Det som jag tror lockar många att inleda samarbeten med oss är att vi har breddat vårt affärserbjudande från att enbart vara ett försäkringsskydd till ett totalerbjudande som bidrar till ökad affärsnytta för våra samarbetspartners samtidigt som det ger ökad kundnytta för kortanvändarna. För kortanvändarna avspeglar sig detta inte minst i vårt mobilvänliga gränssnitt som möjliggör för kunden att snabbt kunna ta del av information och anmäla skador oavsett tid och plats via sin mobila enhet.

5 april, 2017
Gunnar Loxdal
0706946048