Karin Moberg och Meg Tivéus till Allras styrelse

En extra bolagsstämma i Allra har valt in två nya ledamöter i bolagets styrelse – Karin Moberg och Meg Tivéus. 

Karin Moberg har tidigare varit kommunikationsdirektör för TeliaSonera, styrelseordförande i Caretech samt styrelse-ledamot i IAR Systems och Sjunde AP-fonden. Hon är i dag styrelseledamot i SBAB Bank och Doro.

Meg Tivéus har tidigare varit VD för Svenska Spel och vice VD för Posten. Därtill har hon varit styrelseordförande för Folktandvården Stockholm och Casino Cosmopol samt styrelseledamot i Nordea Fonder. Hon är i dag även styrelseledamot i Swedish Match och Endomines. 

Efter den extra bolagsstämman har styrelsen den här sammansättningen Ebba Lindsö, ordförande, Alexander Ernstberger, David Persson, Andreas Selin, Thomas Bodström, Marcus Tobiasson, Meg Tivéus och Karin Moberg.

I samband med bolagsstämman valdes även Karin Moberg till ordförande för bolagets revisionsutskott och Ebba Lindsö till ordförande för bolagets ersättningsutskott.

Alexander Ernstberger, koncernchef och medgrundare av Allra, kommenterar valet av de nya styrelseledamöterna så här i ett pressmeddelande i dag:

”Det är väldigt glädjande att få välkomna Meg och Karin till Allras styrelse. De har gedigen erfarenhet från ledande befattningar i stora bolag och deras samlade kompetens kommer att vara mycket värdefull i den fortsatta utvecklingen av Allra.”

20 december, 2016