Aon i Malmö fokuserar på kundföretag med global närvaro

• Hit flyttar Aon i juni: United Spaces lokaler i fastigheten Studio på Universitetsholmen i Malmö. 

Aon i Malmö har valt att vikta om sin affär i Malmö mot primärt kunder med stor global närvaro. Det framgår av ett pressmeddelande under måndagen där Aon informerar om omorganisationen av sin verksamhet i regionen.

Enligt Aon kommer Malmökontorets huvudsakliga fokus framgent kommer att ta sikte på tillväxt inom segment kunder med global närvaro. Detta kommer bland annat att ske tillsammans med befintliga kunder, men främst genom att det ska bygga ny affär. 

– Målet med förändringen är att skapa en fortsatt stark position på försäkringsmarknaden i södra Sverige, skriver Aon i sin pressinformation. 

Aon meddelar också att den genomförda organisationsförändringen har berört ett fåtal medarbetare vid kontoret i Malmö. 

I samband med organisationsförändringen väljer Aon att byta adress i Malmö. Ett hyresavtal är tecknat med United Spaces om nya lokaler i ett helt nytt kontorshotell på Nordenskiöldsgatan 24 i centrala Malmö. Övriga hyresgäster i fastigheten är bland annat EY och Sparbanken Syd. Aon flyttar in i United Spaces STUDIO Malmö den 1 juni.

16 april, 2018
Gunnar Loxdal
0706946048