Max Matthiessen lanserar storkundsupphandling med mer flexibilitet

Max Matthiessen meddelar i dag att man lanserar den femte generationen av sin storkundsupphandling, Max Storkund. Upphandlingen riktar sig till Sveriges 500 största arbetsgivare. 

Enligt Max Matthiessen innehåller upphandlingen flera nyheter. En förändring är att det inte är en och samma plan för alla kunder, utan tänkt att fungera mer som en meny där man kan välja de olika delarna.

Kärnan i erbjudandet är den upphandlade pensionsplanen och administrationen kring denna. Därefter tillkommer ett antal tjänster som till exempel rådgivning till arbetsgivare och medarbetare samt digitala tjänster. Företagen kan själva välja vilka delar som ska ingå och i vilken omfattning de olika servicedelarna ska utföras. 

– Med Max Storkund kan kundföretagen själva vara med och påverka utformningen och innehållet, vilket gör att planen i många fall kommer att vara helt kundunik. Detta är något som många av våra kunder har efterlyst och som har bidragit till att flera nya företag har valt att ansluta sig till planen, säger Eva Pantzar Waage, COO på Max Matthiessen, i en presskommentar.

Max Matthiessen inför också olika avgiftsmodeller. Vilket alternativ som är mest gynnsamt kan variera från fall till fall och det är upp till företagen själva att välja det som passar dem bäst.

1 juni, 2017
Gunnar Loxdal
0706946048