Sweco valde Max för pensions- och försäkringslösningar

Max Matthiessen meddelar i dag att Sweco valt Max Matthiessen som samarbetspartner för sina pensions- och försäkringslösningar.

Sweco gick förra året ut i en upphandling för att hitta pensionslösning som ligger i linje med Swecos framtida visioner inom området. Upphandlingen omfattade medarbetargrupper inom Alternativ ITP, ITP1 och ITP2. Övergången till Max Storkund, Max Matthiessens senaste storkundsupphandling för Sveriges största arbetsgivare, sker under året.

– Jag ser fram emot att få samarbeta med Sweco som är väl insatta i frågorna inom tjänstepensionsområdet och som ställer höga krav på rådgivning och service, säger Eva Pantzar Waage, COO på Max Matthiessen, i en presskommentar.

– Genom vår storkundsupphandling, Max Storkund, kunde vi möta Swecos höga krav på flexibilitet, attraktiva villkor och stöd till medarbetarna – både i form av personlig rådgivning och digitala lösningar.

Alla medarbetare inom Sweco får tillgång till ett tjänsteutbud som bland annat innehåller Max Matthiessens digitala rådgivningstjänst Advice4Life och applikationen Mina Sidor. På så sätt når Sweco även de medarbetargrupper som inte omfattas av personlig rådgivning.

 

31 augusti, 2017
Gunnar Loxdal
0706946048