Jan Fors går från Säkra till Hjerta

Hjerta meddelar i dag att försäkringsrådgivaren Jan Fors med bolaget Försäkring & Placering i Stockholm AB har lämnat Säkra-sfären för att istället ansluta sig till Hjerta. 

Jan Fors är specialiserad på rådgivning inför och under pensionen, på placering av kapital vid pensionering och administration och placering för stiftelser.

– Jag tycker att Hjertas erbjudande passar mig och mina kunder. Nu är jag anknutet ombud till Hjerta Värdepappersservice som ger mig och mina kunder en helhet och tillgång till hela MFEX valbara fonder. Samt att man kan välja Hjerta Bas med en kostnadseffektiv förvaltning eller Hjerta Premium som riktar sig till de som har höga krav på sin förvaltning och värdesätter ett stort utbud av förvaltnings- och investeringsprodukter. I den förändring som har skett och som pågår i vår bransch har jag fastnat för Hjertas erbjudanden och koncept, som känns proffsigt, säger han i en presskommentar.

Försäkring & Placering i Stockholm AB hade under 2017 en omsättning på 0,9 (1,0) miljoner kronor och ett resultat på 0,2 (0,3) miljoner kronor. 

4 april, 2018
Gunnar Loxdal
0706946048