Premiär i dag för SPP:s nya digitala tjänstepensionserbjudande

SPP lanserar i dag vad man betecknar som ”Sveriges första heldigitala tjänstepensionserbjudande”. Enligt SPP handlar det om ett helt batteri av kundvänliga digitala lösningar, som ligger till grund för att möta kundernas behov av enkelhet och flexibilitet.

Det nya digitala offert- och teckningsverktyget gör att företag nu kan få en behovsanpassad pensionsplan utan manuell handpåläggning.

– Målet är att slopa alla blanketter och manuella moment. Från att du som företagskund har bestämt dig så behövs bara signering med Bank-ID, och snabbt är pensionsplanen är etablerad och klar. Enkelt, smidigt och felfritt, säger Staffan Hansén, VD på SPP, i en presskommentar.

– Allt handlar om att enkelt och smidigt kunna möta våra kunders behov. Vi vill kunna hjälpa arbetsgivaren att spara viktig tid som kan läggas på annat samtidigt som vi förenklar och synliggör tjänstepensionen för de anställda. Som individ får du enkel och digital vägledning kopplat till de försäkringsval som du kan göra, och med några få knapptryckningar kan du ändra och lägga till produkter och försäkringsval.

18 december, 2018
Gunnar Loxdal